Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θρηνεί το παγκόσμιο ποδόσφαιρο για το χαμό του Κοπά!
Ρεάλ Μαδρίτης

Θρηνεί το παγκόσμιο ποδόσφαιρο για το χαμό του Κοπά!

Κλαίει η μπάλα για το χαμό ενός ακόμη θρύλου του ποδοσφαίρου. Του Ραϊμόν Κοπά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

03.03.2017 | 12:12

Πολύ πριν τον Μισέλ Πλατινί, τον Ζινεντίν Ζιντάν και τον Τιερί Ανρί το γαλλικό ποδόσφαιρο είχε κάποιον άλλον ως ηγέτη του.

Τον Ραϊμόν Κοπά, ο οποίος έφυγε το πρωί της Παρασκευής (3/3) από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Ο Γάλλος επιθετικός έμεινε στην ιστορία γιατί κατάφερε να κατακτήσει τρία Κύπελλα Πρωταθλητριών με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και μία “Χρυσή Μπάλα” εν έτει 1958 και να γίνει ο πρώτος Γάλλος που τα κατάφερε.

Ωστόσο, από την Κυριακή (26/2) βρισκόταν σε νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να μην είναι καλή και τον γιο του απλά να ανακοινώνει μερικές μέρες αργότερα πως ο πατέρας του δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ακόμη έναν αντίπαλο.

Έτσι, όπως έκανε τόσο με τη φανέλα της Ρεμς όσο και με εκείνη της “βασίλισσας”, με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει το παρατσούκλι του “Ναπολέων του ποδοσφαίρου”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version