Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Νάπολι

Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της

Η διοίκηση της Νάπολι ετοιμάζει ένα ηχηρό χτύπημα που θα προκαλέσει αίσθηση σε Ιταλία και... Ευρώπη!

27.04.2024 | 11:01

H σεζόν ολοκληρώνεται και η Νάπολι δεν έχει πολλά να κάνει μέχρι το φινάλε! Οι «Παρτενοπέι» καλούνται να κλείσουν όσο καλύτερα μπορούν το πρωτάθλημα και να βρεθούν όσο το δυνατόν ψηλότερα και να κλείσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο ιταλικός νότος την περασμένη σεζόν έζησε μεγάλες στιγμές με την κατάκτηση του Scudetto από τους Ναπολιτάνους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τώρα όμως, με τη φετινή εικόνα η Νάπολι έκανε ξανά βήματα πίσω. Με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι η ιταλική ομάδα… πετούσε! Σήμερα η εικόνα της είναι αποκαρδιωτική. Η διοίκηση Ντε Λαουρέντις καλείται να βρει μέσα στο καλοκαίρι λύση στο μεγάλο αδιέξοδο. Να επαναφέρει την ελπίδα και τη χαρά στις εξέδρες του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Διάβασε επίσης: H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε

Έρχεται εποχή Αντόνιο Κόντε στην Νάπολι

Ποιος θα μπορούσε να έρθει στον πάγκο και να αλλάξει αυτή τη κατάσταση; Η ιταλική Rai Sport αποκαλύπτει σήμερα πως η διοίκηση της Νάπολι βρίσκεται πολύ κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία. Στο να αποσπάσει την υπογραφή του πολύπειρου τεχνικού Αντόνιο Κόντε. Ο 54χρονος προπονητής φαίνεται πως έχει πεισθεί να αναλάβει τα ηνία της Νάπολι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ιταλική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του για τα επόμενα τρία χρόνια. Αν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα τότε η Νάπολι επιστρέφει δυναμικά την επόμενη σεζόν. Είναι σαφές πως αν ο Κόντε πει το μεγάλο «ναι» τότε θα έχει και τις αντίστοιχες εγγυήσεις για το χτίσιμο ενός καλού ρόστερ. Παράλληλα τη διατήρηση των μεγάλων αστεριών της ομάδας, όπως ο Βίκτορ Όσιμεν και ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια. Η Νάπολι… ξανάρχεται!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version