Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Την Κυριακή το αντίο των Παριζιάνων στον Μπαπέ
Παρί Σεν Ζερμέν

Την Κυριακή το αντίο των Παριζιάνων στον Μπαπέ

Ο τελευταίος «χορός» του Κιλιάν Μπαπέ στο Παρκ Ντε Πρενς και οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν του ετοιμάζουν βραδιά που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

09.05.2024 | 12:47

Έφθασε η ώρα που αποχαιρετισμού! Ο Κιλιάν Μπαπέ οδεύει σιγά σιγά στην ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει μπροστά του τέσσερα ακόμη παιχνίδια με τους Παριζιάνους. Τρία για το πρωτάθλημα Γαλλίας όπου και στέφθηκε πρωταθλητής και ένα για το Κύπελλο εκεί όπου θα κοντραριστεί με τη Λιόν στις 25 του μήνα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κιλιάν Μπαπέ κλείνει τον κύκλο του στην Παρί και ετοιμάζεται να ανοίξει τον επόμενο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πριν από αυτό όμως οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν να τον αποχαιρετήσουν όπως του αρμόζει. Η Le Parisien αναφέρει πως την προσεχή Κυριακή οι Παριζιάνοι επιφυλάσσουν μια μαγική ατμόσφαιρα στον 25χρονο επιθετικό στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Παρί κόντρα στη Τουλούζ.

Διάβασε επίσης: Champions League: Ο Τόνι Κρος θα παίξει τον 7ο τελικό της καριέρας του (stats)

Οι Παριζιάνοι ετοιμάζουν γιορτή στο αντίο του Μπαπέ στο Παρκ Ντε Πρενς

Ο Κιλιάν Μπαπέ θα ήθελε να κλείσει τη θητεία του στην Παρί με την κατάκτηση του Champions League. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ όμως του χάλασε τα σχέδια. Έτσι τώρα του απομένουν μόνο τέσσερα παιχνίδια. Τρία για το πρωτάθλημα και αυτό με τη Λιόν για το Κύπελλο. Από αυτά μόνο η αναμέτρηση με τη Τουλούζ είναι εντός έδρας.

Οι οπαδοί της Παρί θέλουν να αποθεώσουν τον ποδοσφαιριστή τους. Να τον ευχαριστήσουν για όλα όσα τους χάρισε. Για τους τίτλους, τα γκολ, τις εμφανίσεις. Ένας σούπερ σταρ που άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του στη γαλλική ομάδα. Ήρθε η ώρα όμως να ανοίξει τα φτερά του και να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο. Να βρεθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και να φορέσει τα λευκά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version