Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σκέφτεται να ταράξει τα νερά της Πρέμιερ ο Τέρι!
Τσέλσι

Σκέφτεται να ταράξει τα νερά της Πρέμιερ ο Τέρι!

Ρεπορτάζ βόμβα σχετικά με το μέλλον του αρχηγού της Τσέλσι.

10.03.2017 | 16:45

Ρεπορτάζ από την Αγγλία κάνουν λόγο για παραμονή του Τέρι στην ενεργό δράση, αλλά και στην Πρέμιερ Λίγκ. Φυσιολογικά ως εδώ. Αμ δε! Οι πηγές κάνουν λόγο για σκέψεις του αρχηγού των ”μπλε”, να γνωστοποιήσει στην διοίκηση των Λονδρέζων πως δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαίο του. Και υπάρχει λόγος. Η πιθανή μετακίνησή του στη Μπόρνμουθ ή τη Στόουκ, που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του!

Κάτι τέτοιο φυσικά, θα προκαλέσει τεράστιο σοκ στους οπαδούς της Τσέλσι, που στο παρελθόν είδαν τους Φράνκ Λάμπαρντ και Πέτρ Τσέχ να μετακομίζουν σε άλλα κλαμπ του Νησιού!

Και ενώ η πλευρά της Τσέλσι δείχνει να κλείνει την πόρτα στον Τέρι, όσο αφορά την ποδοσφαιρική του συνέχεια, σίγουρα θα ήθελαν να τον κρατήσουν σε άλλο πόστο. Συγκεκριμένα, εκείνο του προπονητή. Και ο ίδιος φαίνεται να το σκέφεται σοβαρά, αφού ήδη έχει δηλώσει πως ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα Νέων.

Πάντως, και ο προπονητής Αντόνιο Κόντε, θα ήθελε τον Τέρι για συνεργάτη του, αφού έχει τονίσει πως ο Τέρι έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στη φετινή πορεία των ”μπλε”, παρά την μη χρησιμοποίησή του, τόσο στον ψυχολογικό τομέα, όσο και στο θέμα των αποδυτηρίων.

Σίγουρα, οι εξελίξεις στο ζήτημα του εμβληματικού αρχηγού της Τσέλσι, αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version