Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξεκαθάρισε το μέλλον του ο Μαρκίνιος
Παρί Σεν Ζερμέν

Ξεκαθάρισε το μέλλον του ο Μαρκίνιος

Ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαρκίνιος, αναφέρθηκε στο μέλλον του στο σύλλογο.

25.03.2017 | 17:40

Σε ηλικία 22 ετών ο Μαρκίνιος αποτελεί μαζί με τον Τιάγκο Σίλβα ένα εκ των πιο αποτελεσματικών αμυντικών διδύμων στην Ευρώπη, με τον Βραζιλιάνο στόπερ να έχει ανεβάσει την τιμή του στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου. Ειδικότερα, τη φετινή σεζόν έχει συμπληρώσει 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις συμβάλοντας στο να διατηρηθεί ανέπαφη η εστία των Παριζιάνων 16 φορές.

Γι΄αυτό το λόγο, κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως επιθυμεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους.

“Έχουμε ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για το νέο μου συμβόλαιο και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να φτάσουμε σε μία συμφωνία. Δεν εξαρτάται μόνο από μένα αλλά το συμβόλαιό μου εδώ λήγει το 2019 και από την πλευρά μου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Επιθυμώ να μείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν”.

Να σημειωθεί ότι ο Μαρκίνιος έχει πλησιάσει τις 200 συμμετοχές με το σύλλογο και τις 17 με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας με το μέλλον να του ανήκει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version