Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόστα: “O Εμπαπέ είναι ένα φαινόμενο”
Τσέλσι

Κόστα: “O Εμπαπέ είναι ένα φαινόμενο”

O στράικερ της Τσέλσι, Ντιέγκο Κόστα, εκθείασε τον Κιλιάν Εμπαπέ.

26.03.2017 | 17:56

Η μοίρα ήθελε τον Ντιέγκο Κόστα το περσινό καλοκαίρι να μην επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να μείνει στην Τσέλσι και να την καθοδηγεί τη φετινή χρονιά με τα 17 του τέρματα και τις 5 ασίστ στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο ίδιος, πάντως, παραχώρησε συνέντευξη σε γαλλικό μέσο μαζικής ενημέρωσης και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποτε στην Γαλλία: “Να αγωνιστώ στη Γαλλία; Γιατί όχι;”

Παράλληλα, ο Ισπανός στράικερ σχολίασε την επιλογή του ομοσπονδιακού προπονητή των “τρικολόρ”, Ντιντιέ Ντεσάν, να μην συμπεριλαμβάνει στις αποστολές της ομάδας τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπένζεμα, λόγω ενός εξωαγωνιστικού σκανδάλου του παρελθόντος: “Για το καλό του ποδοσφαίρου ο Μπενζεμά θα πρέπει να βρίσκεται στην ομάδα της Γαλλίας”.

Τέλος ο επιθετικός των “μπλε” σχολίασε και το νέο διαμάντι του γαλλικού ποδοσφαίρου, Κιλιάν Εμπαπέ, που έχει καθηλώσει όλη την Ευρώπη με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μονακό: “Ο Εμπαπέ είναι ένα φαινόμενο και διαθέτει όλο το πακέτο για να γίνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version