Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τζέκο: «Αυτή είναι η διαφορά μας με τη Γιουβέντους»
Ρόμα

Τζέκο: «Αυτή είναι η διαφορά μας με τη Γιουβέντους»

Ο Έντιν Τζέκο δήλωσε πως είναι δύσκολο για τη Ρόμα το να ανταγωνιστεί τη Γιουβέντους,καθώς οι «μπιανκονέρι» έχουν υψηλότερο μπάτζετ!

28.03.2017 | 22:21

Η Ρόμα για μια ακόμη χρονιά φαίνεται πως δεν θα καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα καθώς βρίσκεται πίσω από τη Γιουβέντους.Ο επιθετκός των Ρωμαίων,Έντιν Τζέκο,εστίασε στη διαφορά των μπάτζετ ανάμεσα στις δύο ομάδες,τονίζοντας πως η παρουσία των «τζιαλορόσι» στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του.

«Είναι μία από τις καλύτερές μου σεζόν.Είμαι 31 ετών και πιστεύω πως μπορώ άλλα δύο χρόνια σε αυτό το επίπεδο.Ελπίζω πως θα βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ένας στόχος πραγματοποιήσιμος για τη Ρόμα. Είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς τη Γιουβέντους,καθώς έχουν επενδύσει 150 εκατ. ευρώ σε νέους παίκτες, τα οποία δυστυχώς εμείς δεν επενδύσαμε.Πιστεύω πως τα αποτελέσματά μας μέχρι τώρα είναι θετικά.Είμαστε δεύτεροι αυτήν τη στιγμή και ελπίζω πως θα τερματίσουμε έτσι στη χειρότερη περίπτωση»,ανέφερε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version