Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Κρίσταλ Πάλας τρόλαρε τον Τέρι (vid)
Τσέλσι

H Κρίσταλ Πάλας τρόλαρε τον Τέρι (vid)

Η Κρίσταλ Πάλας τρόλαρε τον στόπερ της Τσέλσι, Τζον Τέρι, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

30.03.2017 | 18:47

To προσεχές Σάββατο (1/4) στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής η Τσέλσι υποδέχεται στο “Στάμφορντ Μπριτζ” την Κρίσταλ Πάλας επιθυμώντας να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου διατηρώντας ή ακόμα και αυξάνοντας τη διαφορά της από τη δεύτερη Τότεναμ, η οποία υπολείπεται 10 βαθμούς.

Ωστόσο, οι “αετοί” δε θα πέσουν χωρίς μάχη, καθώς βρίσκονται 4 βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να μπουν σε περαιτέρω περιπέτειες.

Γι΄αυτό, το λόγο στο πλαίσιο των mind games, η Κρίσταλ Πάλας μέσω του τουίτερ τρόλαρε τους “μπλε” επαναφέροντας στις μνήμες των φίλων της ομάδας τη σκληρή ήττα που είχαν δεχτεί προ τριετίας και είχαν αποτελειώσει τις ελπίδες της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο για τον τίτλο.

Τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μάλιστα, είχε κρίνει ένα αυτογκόλ του Τζον Τέρι, ο οποίος ήταν απαρηγόρητος μετά τη λήξη του αγώνα. Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα ο εμβληματικός αρχηγός των “μπλε” ήταν αυτός που γέλασε κατακτώντας την Πρέμιερ Λιγκ κάτι που είναι έτοιμος να επαναλάβει και τη φετινή σεζόν στο κύκνειο άσμα του με τη φανέλα της Τσέλσι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version