Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπουφόν: “Καμιά φορά τον βλέπω και μαθαίνω από αυτόν”
Μπάγερν Μονάχου

Μπουφόν: “Καμιά φορά τον βλέπω και μαθαίνω από αυτόν”

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ακόμα αποκτά γνώσεις για τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

31.03.2017 | 16:52

Όταν αναφερόμαστε στην ελίτ των τερματοφυλάκων τα δύο πρώτα ονόματα που μας έρχονται στο μυαλό είναι οι Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Εμάνουελ Νόιερ, οι οποίοι έχουν γράψει τη δικιά τους ιστορία με τις φανέλες της Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα.

Φυσικά, η διαφορά ηλικίας που χωρίζει τους δύο παγκόσμιας κλάσης γκολκίπερ είναι μεγάλη (8 χρόνια) αλλά αυτό δεν σταματάει τον άσο της “Γιούβε” από το να παρακολουθεί συχνά τον 31χρονο συνάδελφό του προκειμένου να μάθει καινούρια πράγματα.

“Καμιά φορά παρακολουθώ τον Νόιερ διότι θέλω να μάθω από αυτόν και να βελτιωθώ. Ο Νόιερ είναι σωματικά δυνατός και διαθέτει αυτοπεποίθηση. Αποπνέει μία ηρεμία στην ομάδα του με την αύρα του, είναι σπουδαίος με τη μπάλα στα πόδια και πραγματοποιεί απίστευτες επεμβάσεις. Έχει δημιουργήσει τη δικιά του εποχή. Είναι ο καλύτερος στην κατηγορία του σύγχρονου γκολκίπερ εδώ και πολλά χρόνια.

Oι δύο παίκτες, πάντως, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν σε συλλογικό επίπεδο σε περίπτωση που η Μπάγερν Μονάχου και η Γιουβέντους ξεπεράσουν τα υψηλά εμπόδια της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version