Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιστρέφει στην Τσέλσι ο Κρίστενσεν
Τσέλσι

Επιστρέφει στην Τσέλσι ο Κρίστενσεν

Κανονικά στο ρόστερ της Τσέλσι θα επιστρέψει ο Αντρέας Κρίστενσεν μετά το τέλος του δίχρονου δανεισμού του στην Γκλάντμπαχ.

31.03.2017 | 16:07

Πριν δυο χρόνια η Τσέλσι παραχώρησε δανεικό τον Αντρέας Κρίστενσεν στην Γκλάντμπαχ προκειμένου να έχει μια εξέλιξή που δύσκολα θα είχε αν έμενε στο Λονδίνο.

Ο Δανός αμυντικός πραγματοποίησε δυο πολύ καλές σεζόν στη Γερμανία και όπως όλα δείχνουν του εξασφάλισαν τη θέση του στο ρόστερ των “μπλε”.

Η Γκλάντμπαχ ήλπιζε ότι θα μπορέσει να τον κρατήσει με κανονική μεταγραφή αλλά όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

“Πρέπει να γυρίσει στην Τσέλσι. Ο Μαχούντ και ο Κρίστενσεν είναι οι δυο παίκτες που θα πρέπει να αναπληρώσουμε το κενό τους το καλοκαίρι, δεν υπάρχουν άλλοι και δε θέλουμε να έχουμε άλλες απώλειες”,ήταν τα λόγια του Μαξ Έμπερλ.

Ο νεαρός αμυντικός έχει τα στοιχεία που θέλει ο Αντόνιο Κόντε για την αμυντική του τριάδα και αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη με τον Νάταν Ακέ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version