Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Nέβιλ: “Αυτόν θα ήθελα από τη Λίβερπουλ στη Γιουνάιτεντ”
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Nέβιλ: “Αυτόν θα ήθελα από τη Λίβερπουλ στη Γιουνάιτεντ”

O πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φιλ Νέβιλ, θα ήθελε έναν ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.

03.04.2017 | 21:57

O Φιλ Νέβιλ αποτέλεσε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 10 χρόνια (1995-2005) κατακτώντας ένα Τσάμπιονς Λίγκ και 6 Πρέμιερ Λιγκ με συνέπεια οι “κόκκινοι διάβολοι” να βρίσκονται στην καρδιά του νυν σχολιαστή ποδοσφαιρικών αγώνων σε γνωστό αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο.

First time on the London Underground 👍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Philip Neville (@philipneville18) στις

Ο 40χρονο πια παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε πρόσφατα στο μετρό της Αγγλίας και άρπαξε την ευκαιρία για ένα παιχνίδι γρήγορων ερωτήσεων και απαντήσεων. Έτσι, ένας οπαδός της Γιουνάιτεντ του ζήτησε τη γνώμη σχετικά με τον παίκτη της Λίβερπουλ που θα ήθελε να δει να αγωνίζεται με τη φανέλα των “κόκκινων διαβόλων”.

Ο πρώην βοηθός προπονητή της Βαλένθια εξέπληξε άπαντες με την επιλογή του καθώς προτίμησε τον Τζόρνταν Χέντερσον έναντι των Φελίπε Κουτίνιο, Ρομπέρτο Φιρμίνο ή Άνταμ Λαλάνα. Αυτή η προτίμησή του προκάλεσε μία σειρά από αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version