Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καράσκο show
Ατλέτικο Μαδρίτης

Καράσκο show

H Ατλέτικο Μαδριτης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Οσασούνα επικρατώντας με 3-0 με δυο τέρματα του Καράσκο, στο "Βιθέντε Καλντερόν".

15.04.2017 | 22:19

Ένα εύκολο απόγευμα περίμεναν να περάσουν οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Οσασούνα και η αλήθεια είναι ότι δεν ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι διαφορετικό.

Οι παίκτες του Σιμενόνε πήρα από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Γιανίκ Καράσκο. Ο Βέλγος εξτρέμ ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας με την ένραξη του δεύτερου μέρους.

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού δέχτηκαν και τρίτο τέρμα από τον Φελίπε Λουίς, που σκοράρει συνεχόμενα το τελευταίο διάστημα.

Οι “ροχιμπλάνκος” πήραν ένα ακόμη τρίποντο που τους διατηρεί στην τρίτη θέση και πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στον επαναλυπτικό με τη Λέστερ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο για τη Οσασούνα ; Η ομάδα της Παμπλόνα μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version