Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πάει για “μπαμ” με Ντεμπελέ η Γιουνάιτεντ!
Ντόρτμουντ

Πάει για “μπαμ” με Ντεμπελέ η Γιουνάιτεντ!

Μία μεγάλη μεταγραφή φαίνεται πως θα προσπαθήσει να κάνει το προσεχές καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ουσμάνε Ντεμπελέ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

18.04.2017 | 18:24

Είναι από τους παίκτες που έχουν “μαγέψει” με τις φετινές του εμφανίσεις με τα χρώματα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ειδικά η υψηλή τεχνική του σε συνδυασμό με την ταχύτητά του κάνουν τον Ουσμάνε Ντεμπελέ να είναι από τα πιο “καυτά” ονόματα για το μέλλον.

O Γάλλος στράικερ κάνει πράγματα και θαύματα με τους Βεστφαλούς και φαίνεται πως αυτό το ξέρουν ήδη οι “μεγάλοι” της Ευρώπης που τον έχουν στις λίστες τους.

Μία από αυτές τις ομάδες φημολογείται πως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι “κόκκινοι διάβολοι” το προσεχές καλοκαίρι θα κινηθούν για την απόκτησή του, ώστε να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης τους.

Ωστόσο, θα πρέπει να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη, αφού οι Γερμανοί δεν δείχνουν καθόλου “ζεστοί” σε μία πιθανή πώλησή του και σίγουρα αν το κάνουν θα ζητήσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ από τους Άγγλους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version