Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H no look ντρίμπλα του Φιρμίνο
Λίβερπουλ

H no look ντρίμπλα του Φιρμίνο

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο επιχείρησε κόντρα σε παίκτη της Γουότφονρτ μία ασυνήθιστη ντρίμπλα.

02.05.2017 | 11:12

Η εκτός έδρας αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουότφορντ δε ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς μόλις στο 13ο λεπτό ο Μαριάπα τραυμάτισε τον Κουτίνιο, με τον Λαλάνα να αντικαθιστά τον Βραζιλιάνο μάγο.

Έτσι, χρειάστηκε μία στιγμή μοναδικής έμπνευσης από τον Εμρέ Τσαν για να πετύχουν το χρυσό τους γκολ οι “κόκκινοι”, με τον Γερμανό μέσο που δε φημίζεται για την τεχνική του κατάρτιση να σκοράρει με ανάποδο ψαλιδάκι στο 46ο λεπτό.

Αυτό το γκολ ήταν αρκετό για να δώσει στους “κόκκινους” το τρίποντο, το οποίο τους έστειλε στο +4 από την πέμπτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία διαθέτει έναν αγώνα λιγότερο.

Η αναμέτρηση, βέβαια, ολοκληρώθηκε και με ένα ακόμη μαγικό τρικ, αυτή τη φορά του Βραζιλιάνου Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος επέλεξε να περάσει τον αντίπαλο του κοιτώντας αλλού και ντριμπλάροντας προς τα πάνω του. Αν και τελικά δεν κατόρθωσε να βγει νικητής στη συγκεκριμένη μονομαχία ο Βραζιλιάνος άσος δίκαια κέρδισε τα βλέμματα του κόσμου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version