Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Έφταιγε το ξερό γήπεδο”
Λίβερπουλ

“Έφταιγε το ξερό γήπεδο”

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έριξε την ευθύνη της ισοπαλίας κόντρα στη Σαουθάμπτον στον αγωνιστικό χώρο του "Άνφιλντ".

08.05.2017 | 11:03

Η Λίβερπουλ έχασε σημαντική ευκαιρία να εξασφαλίσει την παρουσία της στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ μετά τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Σαουθάμπτον αλλά ευτυχώς για εκείνη η ήττα της Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ τη διατήρησε σε θέση ισχύος σε σχέση με τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές.

Οι “κόκκινοι” πραγματοποίησαν ελάχιστες τελικές προσπάθειες μπροστά από την αντίπαλη εστία και αναλώθηκαν σε μία ανούσια παράλληλη κυκλοφορία της μπάλας, η οποία δε δημιουργούσε κανένα πρόβλημα στην κλειστή διπλή ζώνη άμυνας των “αγίων”.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιούργκεν Κλοπ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, πάντως, προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη του αρνητικού αποτελέσματος σε ένα αστάθμητο παράγοντα: “Σήμερα, γνωρίζω ότι κανείς δε θέλει να το ακούσει αυτό αλλά είμαι αρκετά γενναίος για να το πω, το γήπεδο ήταν πραγματικά στεγνό. Ρίξαμε όλο το νερό που μπορούσαμε αλλά μετά από 15 λεπτά, ήταν πραγματικά στεγνό και ο αέρας δε διευκόλυνε την κατάσταση. Μπορούσες να το δεις, σε πολλές πάσες σκεφτόσουν ΄γιατί παίζουν αυτή τη πάσα΄; Σε ένα παιχνίδι κατοχής πρέπει να διαθέτεις το καλύτερο που μπορείς αν είναι δυνατόν. Δεν είναι κανενός λάθος. Είναι απλώς μία περιγραφή”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version