Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πετάει ο Ντοναρούμα; Πετάει (vid)
Video Hμέρας

Πετάει ο Ντοναρούμα; Πετάει (vid)

Ο γκολκίπερ της Μίλαν, Τζιανλούιτζι Ντοναρούμα, πρόσθεσε μία ακόμη εντυπωσιακή επέμβαση στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ρόμα.

08.05.2017 | 10:50

H Μίλαν φιλοξένησε στο “Σαν Σίρο” την Ρόμα και δέχτηκε βαριά ήττα με 4-1 με συνέπεια να εξανεμιστούν οι ελπίδες για μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν, καθώς η πέμπτη Αταλάντα βρίσκεται πια 6 βαθμούς μπροστά της.

Με αυτά τα 4 τέρματα οι ροσονέρι έφτασαν τα 42 γκολ παθητικό σε 35 παιχνίδια κάτι που μεταφράζεται σε παραπάνω από ένα γκολ ανά παιχνίδι. Αυτός ο αριθμός, μάλιστα, θα ήταν πολύ μεγαλύτερος αν δεν υπερασπιζόταν την εστία της ομάδας του Βιτσέντσο Μοντέλα ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Ο Ιταλός γκολκίπερ πραγματοποίησε μία ακόμα σπουδαία επέμβαση στο ενεργητικό του αποκρούοντας με επιβλητικό τρόπο το φαλτσαριστό σουτ του Περότι στο 19ο λεπτό.

Ο νυν τερματοφύλακας της Τορίνο, Τζο Χαρτ, έχει εκφραστεί στο παρελθόν με τα καλύτερα λόγια για το διάδοχο του Τζιανλουίτζι Μπουφόν στην εθνική Ιταλίας: "Ο Ντοναρούμα είναι απίστευτος, τελεία. Το γεγονός ότι είναι μόνο 17 ετών είναι σχεδόν άσχετο και απλά προσθέτει μεγαλύτερη εξήγηση στην κατάσταση. Μπορείς να πεις ότι βρίσκεται στην κορυφή διότι προπονείται σε αυτή. Η ηλικία μπορεί να τον κάνει μόνο καλύτερο αλλά συμπεριφέρεται ήδη λες και έχει μία μεγάλη καριέρα από πίσω του".

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version