Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Δυο ομάδες θέλουν να πληρώσουν τη ρήτρα του Όμπλακ”
Ατλέτικο Μαδρίτης

“Δυο ομάδες θέλουν να πληρώσουν τη ρήτρα του Όμπλακ”

Δυο ομάδες είναι έτοιμες να δώσουν τα 100 εκατ ευρώ της ρήτρας του Γιάν Όμπλακ σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο μάνατζερ του.

14.05.2017 | 15:15

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Γιαν Όμπλακ είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θέλουν να χάσουν τον Σλοβένο γιαυτό του έχουν βάλει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 100 εκατ. ευρώ.

Παρά τα πολλά χρήματα που χρειάζονται, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή υποστήριξε πως υπάρχουν δυο ομάδες που είναι πρόθυμες να καλύψουν τη ρήτρα του.

“Υπάρχουν δυο ομάδες που ενδιαφέρονται πολύ για τον παίκτη. Είναι πολύ νωρίς καθώς υπάρχουν παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η σεζόν αλλά όπως έχω ξανά πει υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο. Ειδικά δυο ομάδες έχουν δείξει πολύ έντονο ενδιαφέρον, μπορώ να πω ότι η μία είναι από την Αγγλία”.

Στη συνέχεια ο αντζέντης του Όμπλακ αρνήθηκε πως υπάρχει προσέγγιση από κάποια Ιταλική ομάδα.

“Στην Ιταλία, η Γιουβέντους είναι η μόνη κορυφαία ομάδα και εκεί υπάρχει ο Μπουφόν και αν θέλετε την άποψη μου, μπορεί να παίξει χωρίς πρόβλημα για μερικά χρόνια ακόμα”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version