Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Της έμεινε ένα βήμα ακόμη (vid)
Premier League

Της έμεινε ένα βήμα ακόμη (vid)

Μετά το εντός έδρας τρίποντο επί της Γουέστ Μπρομ με 3-1, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

17.05.2017 | 00:01

Στο πλαίσιο της εξ΄αναβολής 34ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε στο “Έτιχαντ” την Γουέστ Μπρομ. Οι “πολίτες” δεν αστειεύτηκαν κόντρα στην παθητική Γουέστ Μπρομ επικρατώντας πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-1. Έτσι, την τελευταία αγωνιστική χρειάζονται ένα τουλάχιστον βαθμό για να τερματίσουν στην τετράδα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού αμύνονταν στο δικό τους μισό περιμένοντας τον αντίπαλό τους. Αυτό το παιχνίδι βόλευε τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με τις συνεχείς κινήσεις των ποδοσφαιριστών της έβγαζε εκτός θέσης τους ποδοσφαιριστές του Τόνι Πιούλις.

Έτσι, το κάθετο ποδόσφαιρο απέδωσε καρπούς για τη Σίτι στο 27ο λεπτό όταν μετά το γύρισμα του Ντε Μπρούιν ο Γκάμπριελ Ζεσούς προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Το 2-0 ήταν θέμα χρόνου να γίνει και αυτό επιτεύχθηκε δύο λεπτά αργότερα με το πλασέ του Ντε Μπρούιν έξω από την περιοχή να καταλήγει στα δίχτυα. Οι “πολίτες” δεν κατέβασαν ταχύτητα και συνέχισαν να πιέζουν για ένα τρίτο γκολ την ίδια ώρα που οι “τσίχλες” πάσχιζαν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους.

Αυτή η υπεροχή πιστοποιήθηκε με ένα ακόμη τέρμα στο 57ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Γιάγια Τουρέ με δύο επαφές συνεργάστηκε άψογα με τον Αγκουέρο με συνέπεια ο Ιβοριανός να βρεθεί απέναντι από τον Φόστερ και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι δεν είχαν να χάσουν κάτι επέμεναν να περιμένουν τον αντίπαλό τους και υπέπεσαν σε κάποια αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, καθώς αντίκριζαν τους ποιοτικότερους παίκτες της Σίτι να βγάζουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Ωστόσο, ο Γκάμπριελ Ζεσούς τόσο μετά την ατομική του προσπάθεια στο 65ο λεπτό όσο και στο 80ο λεπτό δε μπόρεσε απέναντι από τον Φόστερ να βρει δίχτυα. Έτσι, το μόνο που κατάφερε η Γουέστ Μπρομ ήταν στο 87ο λεπτό να σημειώσει το γκολ της τιμής με τον Ρόμπσον Κανού μετά το γύρισμα του Νιόμ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version