Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Πανηγυρίσαμε λίγο, γιατί έχουμε το Κύπελλο»
Τσέλσι

«Πανηγυρίσαμε λίγο, γιατί έχουμε το Κύπελλο»

Χαλαροί ήταν οι πανηγυρισμοί των παικτών της Τσέλσι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς στο μυαλό τους υπάρχει ο τελικός Κυπέλλου με την Άρσεναλ.

21.05.2017 | 14:25

Η Τσέλσι έχει κατακτήσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα αλλά οι παίκτες της το πανηγύρισαν με…. μέτρο καθώς έχουν στο μυαλό τους τον τελικό Κυπέλλου.

Τουλάχιστον αυτά υποστήριξε με δηλώσεις του ο Εντέν Αζάρ που σκέφτεται  το παιχνίδι με την Άρσεναλ και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

“Δεν έχουμε πανηγυρίσει ακόμη πολύ, επειδή έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτόν. Μετά το ματς με τη Γουέστ Μπρομ στήσαμε ένα μικρό πάρτι στα αποδυτήρια και το χαρήκαμε όλοι μαζί! Ήταν όμορφο να βλέπεις χαμόγελα στα πρόσωπα όλων. Εύχομαι την επόμενη εβδομάδα να έχουμε κερδίσει το νταμπλ.

Όλοι οι παίκτες ήταν φανταστικοί, κερδίσαμε πολλά παιχνίδια και πιστεύω ότι αξίζαμε τον τίτλο. Ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά, πήραμε το πρωτάθλημα, όμως την επόμενη σεζόν θα έχουμε μπελάδες, εφόσον δεν δουλέψουμε όσο σκληρά το κάναμε φέτος. Οφείλουμε να είμαστε κάθε χρόνο στο ίδιο επίπεδο, ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή”, ήταν τα λόγια του ταλαντούχου εξτρέμ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version