Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
The return of the queen!
Ρεάλ Μαδρίτης

The return of the queen!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μάλαγα με 2-0 στο Ροσαλέδα και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας γι' ακόμη μία φορά στην ιστορία της!

21.05.2017 | 22:54

Ιδανικότερο ξεκίνημα δε θα μπορούσε να σκεφτεί για την ομάδα του ο Ζινεντίν Ζιντάν καθώς μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκμεταλλευτείτε την πάσα του Ίσκο και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα,έδωσε προβάδισμα στη Ρεάλ.

Στη συνέχεια η Μάλαγα είχε ένα καλό σουτ με τον Σάντρο αλλά ο Κέιλορ Νάβας ήταν σε έτοιμοτητα. Το διαγώνιο σουτ του Μπενζεμά πέρασε λίγο άουτ και πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν.

Ο Σάντρο ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ από καλό σημείο στέλνοντας τη μπάλα προς το παραθυράκι αλλά ο Νάβας του είπε όχι με εντυπωσιακό τρόπο.

Η “Βασίλισσα”απάντησε με την ευκαιρία του Κριστιάνο και πήγε στα αποδυτήρια σε προβάδισμα τίτλου.

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ μπήκε με σαφή διάθεση να τελειώσει το ματς και το κατάφερε στο 55ο λεπτό όταν ο Μπενζεμά μετά από επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο υπόλοιπο ματς οι παίκτες του Ζιντάν έκαναν διαχείριση του σκορ και με το τελευταίο σφύριγμα ήταν και επίσημα πρωταθλητές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version