Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Στην Ντόρτμουντ θα αγωνιστεί ο Μπαλοτέλι”
Ντόρτμουντ

“Στην Ντόρτμουντ θα αγωνιστεί ο Μπαλοτέλι”

Ο ατζέντης του Μάριο Μπαλοτέλι, δηλώνει βέβαιος για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του παίκτη του.

06.06.2017 | 21:23

Η φετινή χρονιά αποδείχθηκε λυτρωτική για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος βρήκε ξανά τον εαυτό του στη Νις με την οποία σκόραρε 17 γκολ σε 28 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, οδηγώντας τους Νικαιώτες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, με το συμβόλαιό του να λήγει αυτό το καλοκαίρι, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, επιχείρησε να αδράξει την ευκαιρία και εκμεταλλευόμενος τις συγκυρίες να δώσει τη δυνατότητα στον ποδοσφαιριστή του να αγωνιστεί ξανά στο κορυφαίο επίπεδο.

Έτσι, την Τρίτη (6/6) βρέθηκε στα γραφεία της Ντόρτμουντ και εξερχόμενος από αυτά έδωσε εξηγήσεις στη Bild σχετικά με το μέλλον του παίκτη του: “Ναι, ο Μπαλοτέλι θα παίξει στην Ντόρτμουντ”.

Να σημειωθεί ότι ο βασικός στράικερ των Βεστφαλών, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από το σύλλογο, καθώς δεν ικανοποιεί τις προσωπικές του φιλοδοξίες, κάτι που ανοίγει το δρόμο για τον Ιταλό πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version