Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουνάιτεντ καταθέτει πρόταση για παίκτη υποβιβασμένης ομάδας
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ καταθέτει πρόταση για παίκτη υποβιβασμένης ομάδας

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για ποδοσφαιριστή της Μίντλεσμπρο.

28.06.2017 | 13:21

Το φετινό καλοκαίρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει εξελιχθεί με ιδανικό τρόπο, καθώς παρά το γεγονός ότι έχουν ακουστεί μεγάλα ονόματα για το σύλλογο, οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν περιοριστεί στην απόκτηση του Βίκτορ Λίντελοφ από τη Μπενφίκα και της διαφαινόμενης μεταγραφής του Νεμάνια Μάτιτς από τη Τσέλσι.

Ωστόσο, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τα παρατάει και μετά την αδυναμία ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Ιβάν Πέρισιτς από την Ίντερ, έχει προσανατολιστεί σε έναν παίκτη που αγωνιζόταν τη φετινή χρονιά στην Μίντλεσμπρο, η οποία εν τέλει υποβιβάστηκε.

Ειδικότερα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι θαυμαστής του κεντρικού μέσου της “Μπόρο”, Μάρτεν Ντε Ρουν, ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο σημείωσε 5 τέρματα σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι, σύμφωνα με την Tutto Mercato Webοι “κόκκινοι διάβολοι” ετοιμάζονται να ξοδέψουν 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Ολλανδός μέσος αποκτήθηκε από την Μίντλεσμπρο την περσινή χρονιά, η οποία ξόδεψε 13,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από την Αταλάντα και το μέλλον του ποδοσφαιριστή στα Μίντλαντς μοιάζει δυσοίωνο. Πέρα από το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πάντως, τόσο η Αταλάντα όσο και η Λάτσιο μοιάζουν να επιθυμούν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα αναφέρει ότι πιθανότατα ο προπονητής της Μίντλεσμπρο και πρώην βοηθός του Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης, Άιτορ Καράνκα, πρότεινε στην Γιουνάιτεντ να κινηθεί για την απόκτηση του Ντε Ρουν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version