Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Η Μπαρτσελόνα…κοιμάται»
Μπαρτσελόνα

«Η Μπαρτσελόνα…κοιμάται»

Ο Τσάβι τα..έχωσε στους ιθύνοντες της Μπαρτσελονα σχετικά με τον τρόπο που χειρίζονται τους ποδοσφαιριστές στις ακαδημίες!

19.07.2017 | 19:23

Μπορεί οι ακαδημίες της Μπαρτσελόνα να είναι από τις καλύτερες στον κόσμο καθώς κάθε χρόνο βγάζει καινούρια…αστέρια,ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής των Καταλανών,Τσάβι,δεν έχει την ίδια άποψη καθώς θεωρεί πως τα φυτώρια των μπλαουγκράβα έχουν αρχίσει να χάνουν την αίγλη τους,ενώ υποστήριξε πως πρέπει οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα πρέπει να σκληραγωγήσουν τον τρόπο με τον οποίο δουλέυουν τις ακαδημίες!

«Σε γενικές γραμμές η Μπαρτσελόνα κοιμάται, υπάρχει η πεποίθηση ότι το καράβι πλέει μόνο του, πρέπει να σκληραγωγήσουμε τον τρόπο που δουλεύουν οι ακαδημίες. Οι νέοι παίκτες πρέπει να μάθουν να αγωνίζονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο, ώστε όταν κληθούν να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα να έχουν σωστή νοοτροπία.Πρέπει τα παιδιά να προετοιμάζονται σωστά»,ανέφερε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version