Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρώτη μπουκιά και… κόκκαλο!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Πρώτη μπουκιά και… κόκκαλο!

Με όχι και τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο ισπανικό πρωτάθλημα η Ατλέτικο Μαδρίτης που έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας με τη Χιρόνα.

19.08.2017 | 20:31

Λένε πως “η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται” και αν αυτό ισχύει για την Ατλέτικο Μαδρίτης, τότε τα πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα δεν θα πάνε και τόσο καλά για τους “ροχιμπλάνκος”, οι οποίοι στην πρεμιέρα τους έμειναν στο 2-2 εκτός έδρας με τη Χιρόνα.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν όταν στο 22′ νίκησε τον Ομπλάκ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή τρία λεπτά αργότερα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Ωστόσο, αν κάτι είναι που χαρακτηρίζει την Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε αυτό τότε είναι το πάθος και η πίστη που υπάρχουν ως το τέλος κάθε αγώνα. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι, αν και έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αντουάν Γκριεζμάν στο 67′, μείωσαν αρχικά με τον Κορέα στο 78’΄και με τον Χιμένεθ στο 85′ ισοφάρισαν σε 2-2 και τουλάχιστον πήραν έναν βαθμό από το… πουθενά!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version