Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ένα ντέρμπι, 15 διαφορετικές εθνικότητες
Ισπανία

Ένα ντέρμπι, 15 διαφορετικές εθνικότητες

Σήμερα το βράδυ (22:00) η Λεγανές υποδέχεται την Χεταφε στο ντέρμπι των 15 διαφορετικών εθνικοτήτων ή αλλιώς από τον Δημήτρη Σιόβα στον Ιάπωνα Γκάκου Σιμπασάκι.

07.09.2017 | 23:25

Το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του Ισπανικού πρωταθλήματος σήμερα το βράδυ (22.00) μεταξύ Λεγανές και Χετάφε θα έχει κάτι το ξεχωριστό από τα υπόλοιπα ντέρμπι, θα έχει στο χορτάρι 15 διαφορετικές εθνικότητες ποδοσφαιριστών.

Οι δύο ομάδες εκτός του ότι γειτονεύουν θα κλέψουν λίγο από την λάμψη του κλάσικο μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αφου στο χορτάρι θα υπάρχουν παίκτες από 4 διαφορετικές ηπείρους.

Ανάμεσα σε αυτούς λοιπόν θα είναι παίκτες από την Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Σερβία, Αργεντινή, Βραζιλία, Ουρουγουάη, Εκουαδόρ, Μαρόκο, Αλγερία, Τόνγκο, Ακτή Ελεφαντοστού, Σενεγάλη και Ιαπωνία.

Βέβαια τα ρόστερ και των δύο ομάδων απαρτίζονται και από πολλούς Ισπανούς ποδοσφαιριστές. Για την ακρίβεια η Λεγανές έχει 13 και η Χετάφε 12. Η εθνικότητα με την μεγαλύτερη αναλογία πάντως είναι αυτή των Αργεντίνων με την Λεγανές να έχει 5 και η Χεταφε 1.

Ο μοναδικός Έλληνας του παιχνιδιού θα είναι ο Δημήτρης Σιόβας με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν της Λεγανές να αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version