Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γύρισε ο διακόπτης… Και ήρθε το σερί
Τσέλσι

Γύρισε ο διακόπτης… Και ήρθε το σερί

Η Τσέλσι θύμισε τον παλιό καλό της εαυτό και με καλή εμφάνιση πέρασε από την έδρα της Λέστερ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-1. Τρίτη σερί νίκη για τους πρωταθλητές ξανά με σκόρερ τον Μοράτα.

09.09.2017 | 16:28

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Τσέλσι να επιβάλει το ρυθμό της και τον Άλβαρο Μοράτα να είναι πρωταγωνιστής σε δυο καλές στιγμές για την ομάδα του.

Ο Ισπανός είχε νέα καλή στιγμή μετά τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου αλλά ο Μόργκαν έβαλε την προβολή και έσωσε την ομάδα του. Λίγο αργότερα ο Μοράτα εκμεταλλεύτηκε ε τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Αθπιλικουέτα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Καντέ σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα. Ο Γάλος χαφ βρήκε χώρο και εξαπέλυσε το σουτ που κατέληξε στην εστία του Σμάιχελ που φέρει σοβαρή ευθύνη στο γκολ.

Δυο λεπτά μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Βάρντι κέρδισε πέναλτι αναλαμβάνοντας ο ίδιος την εκτέλεση. Ο Άγγλος φορ νίκησε στην προσωπική μονομαχία τον Τιμπό Κουρτουά βάζοντας ξανά τη Λέστερ στο παιχνίδι.

Στα λεπτά που έμειναν οι γηπεδούχοι έπαιξαν φουλ επίθεση αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης και έτσι οι πρωταθλητές πήραν την τρίτη σερί νίκη τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version