Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
A-τα-λα-ντη Έβερτον (vid)
Έβερτον

A-τα-λα-ντη Έβερτον (vid)

H νωθρή Έβερτον έγινε έρμαιο των ορέξεων της εντυπωσιακής Αταλάντα η οποία επικράτησε εύκολα εντός έδρας των "ζαχαρωτών" με 3-0.

14.09.2017 | 18:57

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ η Αταλάντα φιλοξένησε την Έβερτον στο στάδιο “Ρέτζιο Εμίλια”. Τα “ζαχαρωτά” συνέχισαν τις κακές εμφανίσεις του πρωταθλήματος, με συνέπεια να μην μπορέσουν για ένα ακόμη παιχνίδι να σκοράρουν και να ηττηθούν φυσιολογικά από την ανώτερη Αταλάντα με 3-0.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τα “ζαχαρωτά” είχαν την μπάλα στα πόδια τους από την αρχή του παιχνιδιού αλλά δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις από τον άξονα. Παρ΄όλα αυτά, αυτά απείλησαν με το σουτ του Σίγκουρτσον έξω από την περιοχή στο 13ο λεπτό.

Η απάντηση για τους γηπεδούχους, όμως, ήρθε στο 27ο λεπτό μετά από μία εκτέλεση κόρνερ. Ειδικότερα ο Μαζιέλο βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

https://twitter.com/btsportfootball/status/908386249425203200?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.theguardian.com%2Ffootball%2Flive%2F2017%2Fsep%2F14%2Fatalanta-v-everton-europa-league-live

Η Έβερτον δυσκολευόταν να ξεπεράσει το σοκ αυτού του τέρματος με αποτέλεσμα δεχτεί και δεύτερο στο 41ο λεπτό. Ειδικότερα, ο αρχηγός της Αταλάντα με ένα φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Στεκέλενμπουργκ για το 2-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, η ομάδα του Μπέργκαμο βρήκε και τρίτο τέρμα εκμεταλλευόμενη τις αργές επιστροφές των παικτών της Έβερτον και με τον Κριστάντε στην κόντρα επίθεση ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα με την Έβερτον να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει. Αντίθετα, η Αταλάντα άγγιξε το 4-0 τόσο με το δοκάρι του Φρόιλερ όσο και με την προσπάθεια του Κορνήλιους που εξουδετέρωσε ο Στεκέλενμπουργκ, με συνέπεια να παραμείνει μέχρι τέλους το 3-0.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version