Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βενγκέρ σε Γουΐλσιρ: “Θες νέο συμβόλαιο; Απόδειξέ το!”
Άρσεναλ

Βενγκέρ σε Γουΐλσιρ: “Θες νέο συμβόλαιο; Απόδειξέ το!”

Τις καλές εμφανίσεις πρέπει να συνεχίσει με την Άρσεναλ ο Τζακ Γουΐλσιρ αν θέλει νέο συμβόλαιο με τους "κανονιέρηδες", σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ.

09.10.2017 | 19:19

Κάνει καλά παιχνίδια. Θυμίζει κάτι από τα παλιά. Όχι και τα τόσο μακρινά. Ο Τζακ Γουΐλσιρ μετά από χρόνια βρίσκει και πάλι τον εαυτό του. Μακριά από τους τραυματισμούς και με καλή απόδοση.

Ειδικά στο εκτός έδρας ματς της Άρσεναλ με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Εκεί ο Άγγλος χαφ έβγαλε… μάτια. Έτσι, βγήκε και ο πολυτιμότερος του αγώνα.

Ωστόσο, το συμβόλαιό του με τους “κανονιέρηδες” το προσεχές καλοκαίρι εκπνέει. Τι θα κάνουν οι δύο πλευρές; Θα τα βρουν ή όχι; Θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με προϋποθέσεις, σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Έτσι… υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Γουΐλσιρ

Ο Αλσατός τεχνικός έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για την εμπιστοσύνη που έδειχνε στον Άγγλο μέσο τόσα χρόνια, παρά το γεγονός πως εκείνος ήταν (σχεδόν) πάντα στα… πιτς.

Πλέον ο έμπειρος προπονητής είναι πιο αυστηρός για το “πουλέν” του που μπορεί να μεγάλωσε, αλλά, ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει εκεί που περίμενε εκείνος, λόγω των τραυματισμών του.

“Ο Τζακ Γουΐλσιρ εδώ και χρόνια παλεύει με τους τραυματισμούς του. Το ταλέντο του είναι μεγάλο και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Κανείς δεν μπορεί να τον νικήσει όταν έχει τη μπάλα στα πόδια του.

Όμως σε αυτή τη δουλειά που κάνει πρέπει να είναι και καλά στην υγεία του. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες σε αυτή τη φάση. Δεν μπορείς απλά να παίζεις δέκα ματς τη σεζόν. Αν καταφέρει να παίξει σε περισσότερα και να μην έχει προβλήματα τραυματισμού, τότε θα του προσφέρουμε νέο συμβόλαιο”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version