Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπουφόν: “Μπορώ να πεθάνω… ήσυχος”
Ιταλία

Μπουφόν: “Μπορώ να πεθάνω… ήσυχος”

Όταν ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θα είναι ένα βήμα πριν γνωρίσει από κοντά τον... Άγιο Πέτρο δεν θα έχει καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη, όπως τόνισε και ο ίδιος.

10.10.2017 | 20:13

Είναι από τους σπουδαιότερους τερματοφύλακες. Όχι της γενιάς του. Αλλά γενικότερα.Όχι άδικα. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν τα έχει πάρει όλα στη καριέρα του.

Όμως ο τίτλος που έκανε τον “Τζίτζι” να πετάξει από τη χαρά του ήταν ένας. Το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το 2006 ο έμπειρος γκολκίπερ ήταν στην ομάδα της εθνικής Ιταλίας που το σήκωσε!

Έτσι, όσο καιρός και αν περάσει αυτό δεν πρόκειται να φύγει από το νου του. Τουλάχιστον έτσι, τόνισε με δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους.

Τα λόγια του… σοφού Μπουφόν!

“Το μεγαλύτερο όνειρο που έχεις τόσο ως παιδί, αλλά και ως ποδοσφαιριστής είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα αυτοκόλλητα με ποδοσφαιριστές που σκεφτόμουν να παίξω στη Σέριε Α. Αλλά και να κατακτήσω το Μουντιάλ.

Πριν τους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ είχα κοιμηθεί. Πριν από εκείνον του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όχι. Ούτε για ένα λεπτό. Η κατάκτησή του κάνει ολόκληρη τη ζωή σου να… αξίζει. Μπορώ να πεθάνω ήσυχος”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version