Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Έχουμε αυτό το αίσθημα ότι θα σκοράρουμε τέρματα”
Μάντσεστερ Σίτι

“Έχουμε αυτό το αίσθημα ότι θα σκοράρουμε τέρματα”

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, αναφέρθηκε στην ικανότητα στο σκοράρισμα που διαθέτει η ομάδα του.

16.10.2017 | 19:10

Τη φετινή χρονιά η Μάντσεστερ Σίτι φορτώνει ανελλιπώς τα αντίπαλα δίχτυα, καθώς ήδη στις πρώτες 8 αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ μετράει 29 τέρματα την ώρα που έχει δεχτεί μόλις τέσσερα. Έτσι, πολύ φυσιολογικά βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο βαθμούς μπροστά από την έτερη ομάδα του Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με τον τεχνικό των “πολιτών”, Πεπ Γκουαρντιόλα, αυτό που έχει αλλάξει σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο είναι η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.

“Την προηγούμενη σεζόν είχαμε το προαίσθημα ότι δε θα σκοράρουμε αλλά τώρα αυτό έχει αλλάξει. Τώρα έχουμε την αίσθηση ότι θα βρούμε δίχτυα. Είναι πολύ σημαντικό. Παίζουμε για να σκοράρουμε τέρματα. Από τότε που έφτασε στο Μάντσεστερ θέλαμε να είμαστε αυτοί που θα παίζουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε σχεδόν οι ίδιοι παίκτες με την περσινή χρονιά αλλά τώρα πιστεύουμε ότι θα σκοράρουμε. Μη με ρωτάτε γιατί, διότι οι αρχές έχουν παραμείνει οι ίδιες. Πρέπει να αυξήσουμε τις μικρές λεπτομέρειες, να κάνουμε πράγματα γρήγορα και απλά. Με αυτό το ρυθμό δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες και γκολ”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version