Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Athens League 6X6: Ακόμα… σκοράρουν στο Amigos – Dragoes!
Κόσμος

Athens League 6X6: Ακόμα… σκοράρουν στο Amigos – Dragoes!

Ως το πιο «παραγωγικό» ματς στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αθήνας, το «Athens League 6X6» του Gipedaki.gr στο «Kifisia Soccer Club», εξελίχθηκε το Amigos F.C. – Dragoes F.C. στην πρεμιέρα της 2ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της διοργάνωσης, μιας και τα συνολικά 26 γκολ (!) που σημειώθηκαν εκατέρωθεν θύμισαν περισσότερο κάτι σε χάντμπολ παρά σε Μίνι-Ποδόσφαιρο!

20.10.2017 | 13:59

Ως το πιο «παραγωγικό» ματς στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αθήνας, το «Athens League 6X6» του Gipedaki.gr στο «Kifisia Soccer Club», εξελίχθηκε το Amigos F.C. – Dragoes F.C. στην πρεμιέρα της 2ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της διοργάνωσης, μιας και τα συνολικά 26 γκολ (!) που σημειώθηκαν εκατέρωθεν θύμισαν περισσότερο κάτι σε χάντμπολ παρά σε Μίνι-Ποδόσφαιρο!

Μάλιστα, το τελικό 16-10 για τους πολύ-πρωταθλητές Ελλάδας Amigos, στάθηκε ικανό ωστέ νε επισκιάσει μια σπουδαία νίκη-έκπληξη της Μαρούσια Ντόρτμουντ επί των «λαβωμένων» πρωταθλητών Δυτικής Αττικής Campeones F.C. με 5-2 στην πρεμιέρα των Μαρουσιωτών στη διοργάνωση…

Το πρώτο ημίχρονο έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα στην Μαρούσια με 2-0 χάρη στα τέρματα των Γιάννη Βαργιαμίδη και Μπανταβά, παρά τις αποκρούσεις του αναπληρωματικού γκολκίπερ Λυμπερόπουλου για τους «Αλμπισελέστε», και παρά την προσπάθεια ανατροπής χάρη σε τέρματα των Μπερναλή και Κουντουμάδη -γκολ από τη… σέντρα για τον αρχηγό- που μείωσαν σε 3-2 στα μέσα του δευτέρου μέρους (κι ενώ η Μαρούσια είχε προηγηθεί εκ νέου με τον Χαλκιαδάκη στο 3-1), τελικά κατέρευσαν στο τελευταίο 3λεπτό της αναμέτρησης λόγω έλλειψεις δυνάμεων και δέχθηκαν μια καθαρή ήττα με 5-2, χάρη σε 2 τέρματα του ΧρήστουΒαργιαμίδη…

Φυσικά, αυτή η νίκη της Μαρούσια, με μεγάλο MVP τον νεοφερμένο Χαλκιαδάκη, αλλάζει πολύ τα δεδομένα στον όμιλο, αφου πιάνει τους Campeones (που χθές είχαν σχεδόν μια… ντουζίνα απουσίες και τον αρχηγό τραυματία) στους 3 βαθμούς (έχει 1 παιχνίδι λιγότερο) και πλέον κάνει σκέψεις ακόμα κι για Golden League!

Campeones FC: Λυμπερόπουλος, Κουντουμάδης (1), Ηλιόπουλος, Δημητριάδης, Κοτσίφης, Μπερναλής (1)

Μαρούσια Ντόρτμουντ: Κατσιανικάκης, Μπανταβάς (1), Μεθενίτης, Χλακιαδάκης (1), Κοντώσης, Βαργιαμίδης Χ. (2), Βαργιαμίδης Γ. (1)

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, όπως προαναφέραμε το σκορ ξέφυγε από τα… λογικά επίπεδα και έφτασε σε επίπεδα… παράνοιας!

Οι Amigos F.C. μετέτρεψαν ακόμα ένα ματς σε γιορτή σκοράροντας άπαντες με εξαίρεση τον Αγκόλι από ένα χατ τρίκ με πρώτο και καλύτερο τον Αντρέα Ντρένοβα που αναδείχθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι MVP. Κοινώς, με εξαιρεσή τον τερματοφύλακα Μπουρνιά και τον Α. Μπέρμπερη που δεν αγωνίστικε καθόλου, οι Μπέρμπερης Γ. Καράτι, Τζελόσι και Μήτρου πέτυχαν από 3 τέρματα, σε ένα ματς που ουσιαστικά ολοκληρώθηκε από το ημίχρονο με το σκορ στο 9-1!

Στην επανάληψη, γι αυτό που θα έχουν να καυχιούνται οι Dragoes F.C. είναι το επί μέρους 9-7 του 2ου 25λεπτού, το οποίο τους επιτρέπει να αττενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους ηττημένους οι Πάνος Λυμπερόπουλος και Κώστας Κυριακόπουλος που διασκέδασαν τις εντυπώσεις με χατ-τρικ, αλλά και ο Καλαποτλής που πέτυχε γκολ με απευθείας κόρνερ, -για 2η φορά μάλιστα στα γήπεδα της Κηφισιάς!

Έτσι, οι Amigos F.C. πάτησαν κορυφή στον Β΄Όμιλο με 6 βαθμούς και απειλούνται μονάχα από τη Vodka Juniors που απόψε αγωνίζεται με το ΣΤΕΚΙ. Κατα τα άλλα, το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης διαθέτει την καλύτερη επίθεση του γκρουπ του με 25 γκολ ενεργητικό σε 2 ματς…

Amigos FC:  Μπουρνιάς, Μπέρμπερης Α., Καράτι (3), Τζελόσι (3), Μήτρου (3), Μπέρμπερης Γ. (3), Ντρένοβα (3), Αγκόλι

Dragoes FC: Μπαλατσός, Λυμπερόπουλος Α. (1), Λυμπερόπουλος Π. (3), Καλαποτλής (1), Σεμερτζιάν, Σταθόπουλος (1), Κυριακόπουλος (3), Παπαευαγγελίου (1)

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version