Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βλέπει Άρσεναλ και αφηνιάζεται ο Ρούνεϊ (vid)
Premier League

Βλέπει Άρσεναλ και αφηνιάζεται ο Ρούνεϊ (vid)

Ένα ακόμη τέρμα με αντίπαλο την Άρσεναλ σημείωσε μεσοεπιθετικός της Έβερτον, Γουέιν Ρούνεϊ.

22.10.2017 | 18:01

Κάποια πράγματα είναι διαχρονικά σε αυτή τη ζωή. Ένα από αυτά είναι ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ θα βρίσκει δίχτυα όταν απέναντί του βρίσκει την Άρσεναλ.

Δε θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά, άλλωστε, καθώς το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ είχε έρθει κόντρα στους “κανονιέρηδες” το 2002.

15 χρόνια αργότερα πολλά έχουν αλλάξει αλλά αυτό δεν απέτρεψε τον μεσοεπιθετικό της Έβερτον να σημειώσει το 12ο του γκολ απέναντι στην Άρσεναλ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Ειδικότερα, ο άσος των “ζαχαρωτών” μετά από ένα τάκλιν του Γκουέιγ υποδέχτηκε τη μπάλα και με ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ακολούθησαν βέβαια, 5 γκολ της Άρσεναλ, καθώς η ομάδα του Άγγλου ηττήθηκε με 5-2 αλλά αυτό δεν στερεί τίποτα από τον Γουέιν Ρούνεϊ.

https://twitter.com/SirMatthewBusby/status/922080739906252801?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2Ffootball%2Ftake-a-bow-evertons-wayne-rooney-haunts-arsenal-again-with-sensational-goal-20171022

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version