Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Έχω βρεθεί και σε χειρότερες θέσεις με τη Ρεάλ”
Ρεάλ Μαδρίτης

“Έχω βρεθεί και σε χειρότερες θέσεις με τη Ρεάλ”

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, σχολίασε τη δεινή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του.

19.11.2017 | 13:25

Η Μπαρτσελόνα είδε τη διαφορά της να διευρύνεται από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία της “βασίλισσας” με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ειδικότερα, οι “μερένχες” βρίσκονται πια στο -10 από την πρωτοπόρο “Μπάρτσα” και ήδη πολλοί θεωρούν τελειωμένη την υπόθεση τίτλου.

Ο Μαρσέλο, πάντως, εμφανίστηκε αισιόδοξος μετά τη λήξη της αναμέτρησης όσον αφορά τη δύσκολη συνέχεια: “Έχω βρεθεί σε χειρότερες καταστάσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης και καταφέραμε να τις γυρίσουμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τη διαφορά 10 πόντων αλλά να αφοσιωθούμε στη δουλειά μας διότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Παρά το αποτέλεσμα, παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Είχαμε πολύ περισσότερο χρόνο τη μπάλα, δείξαμε αυτοπεποίθηση και θα βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια. Διαθέτουμε μεγάλο σύνολο αλλά χρειάζεται όλοι μας να είναι ετοιμοπόλεμοι για να βοηθήσουν τον προπονητή”. 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version