Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ζλάταν ανανεώνει με Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζλάταν ανανεώνει με Γιουνάιτεντ

Δεν ανανεώνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Αλλά ο Ζλάταν με την Γιουνάιτεντ. Για να ξέρουμε και τι λέμε!

30.11.2017 | 19:06

Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την εντυπωσιακή επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά τον περσινό τραυματισμό του, και ήδη σκέφτονται να του κάνουν πρόταση για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει εντυπωσιαστεί με τον επαγγελματισμό που έχει επιδείξει ο Σουηδός επιθετικός και , σύμφωνα με τη Sun, έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες των Κόκκινων Διαβόλων να του ανανεώσουν το συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Η λογική λέει πως ο Ζλάταν δύσκολα θα αρνηθεί μια τέτοια πρόταση, δεδομένης της επιθυμίας του να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, και όπως έχει φανεί τόσες φορές όταν ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει κάτι το πετυχαίνει.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο Σουηδός σούπερ σταρ επέστρεψε από τον τραυματισμό του πριν από περίπου δύο εβδομάδες στον αγώνα της Γιουναίτεντ με την Νιούκαστλ και έχει μέχρι στιγμής αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς όμως να έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version