Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζλάταν: “Έχω περισσότερα τρόπαια και οπαδούς, άρα είμαι μεγαλύτερος από τη Σίτι”
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ζλάταν: “Έχω περισσότερα τρόπαια και οπαδούς, άρα είμαι μεγαλύτερος από τη Σίτι”

Εάν δεν το έλεγε και αυτό ο Ζλάταν τότε ποιος θα το έλεγε; Λίγο πριν το ματς τόνισε ότι ο ίδιος είναι μεγαλύτερος από τη Σίτι αφού έχει πιο πολλά τρόπαια και οπαδούς.

09.12.2017 | 14:07

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής (10/12 18:30), το οποίο μπορεί να κρίνει πολλά για την υπόθεση του τίτλου στην Αγγλία. Πάντως οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έχουν φροντίσει να δυναμιτίσουν το κλίμα για τα καλά. Αρχικά ο Πογκμπά είχε εκφράσει την επιθυμία του κάποιοι σημαντικοί παίκτες των “Πολιτών” να τραυματιστούν και έπειτα ο Μουρίνιο μίλησε για την ευκολία που πέφτουν ακόμη και όταν τους χτυπάει αέρας.

Ωστόσο, την πιο επική δήλωση δεν θα μπορούσε να την κάνει κάποιος άλλος, πέρα από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος δήλωσε ότι ο ίδιος είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς έχει πιο πολλούς οπαδούς αλλά και περισσότερα τρόπαια.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

“Ο Ζλάταν είναι μεγαλύτερος από την Μάντσεστερ Σίτι, είμαι πιο μεγάλος, έχω κερδίσει περισσότερα τρόπαια και έχω πιο πολλούς οπαδούς”.

https://twitter.com/Sporf/status/939445771111251968

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version