Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τον πρώτο λόγο για Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα!
Ισπανία

Τον πρώτο λόγο για Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα!

Προβάδισμα για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει, σύμφωνα με Αγγλικά δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα!

13.12.2017 | 19:06

Οι Κυπελλούχοι Ισπανίας έχουν ξεπεράσει, στην σχετική… “κούρσα”, την Μάντσεστερ Γιουναίτεντ και φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.

Αξίζει να επισημάνουμε, πως το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Γάλλος επιθετικός είχε βρεθεί μία “ανάσα” από τους “κόκκινους διαβόλους”, ωστόσο η μετακίνηση του εκεί δεν προχώρησε ποτέ εξαιτίας της απόφασης του να μείνει στη Μαδρίτη, λόγω της απαγόρευσης μετεγγραφών που είχε επιβληθεί στους “ροχιμπλάνκος”.

Λίγο καιρό αργότερα, μάλιστα, είχε βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με ρήτρα αποδέσμευσης 200 εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα, έξι μήνες αργότερα, το όνομα του βρίσκεται και πάλι στο μετεγγραφικό προσκήνιο ενόψει Ιανουαρίου.

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή καθώς, μετά την φυγή του Νειμάρ, θέλει να χτίσει ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Independent”, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχει η αίσθηση ότι η Μπαρτσελόνα «βρίσκεται πολύ μπροστά» στην υπόθεση, ενώ το σενάριο ενισχύεται από το ότι σε πολλούς από τους παίκτες της Ατλέτικο υπάρχει η αίσθηση ότι ο Γκριζμάν θα καταλήξει στο Καμπ Νου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version