Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Έτσι, βελτιώθηκε στις κεφαλιές”
Τσέλσι

“Έτσι, βελτιώθηκε στις κεφαλιές”

Ο στράικερ της Τσέλσι, Άλβαρο Μοράτα, αναφέρθηκε στην ικανότητα του να σκοράρει με το κεφάλι.

15.12.2017 | 10:58

Η μέχρι στιγμής παρουσία του Άλβαρο Μοράτα στη Τσέλσι αν και δε μπορεί να χαρακτηριστεί εντυπωσιακή, είναι σταθερή. Ειδικότερα, ο Ισπανός στράικερ μετράει 10 γκολ και 4 ασίστ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, μάλιστα, έχει σκοράρει τα 6 από τα 10 τέρματα του με το κεφάλι και ο ίδιος θεωρεί ότι γνωρίζει τα αίτια της εντυπωσιακής ικανότητας του στο ψηλό παιχνίδι.

“Όταν ήμουν 7 ή 8 ετών, πήρα ένα τραμπολίνο. Ο πατέρας μου συνήθισε να μου πετάει μία μπάλα και να με παροτρύνει να τη χτυπάω με το κεφάλι και να του την πασάρω καθώς πηδούσα στο τραμπολίνο. Πραγματικά νομίζω ότι αυτό βοήθησε το παιχνίδι μου με το κεφάλι διότι εξασκήθηκα πάρα πολύ στο συγκεκριμένο τομέα με τον πατέρα μου. Το βρίσκω αστείο να πηδάω ψηλά και να χτυπάω τη μπάλα σε μικρή ηλικία αλλά θεωρώ ότι με βοήθησε μακροπρόθεσμα γιατί το ψηλό μου παιχνίδι είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version