Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ποια Κίνα; Αιώνια πιστός στην Μπαρτσελόνα ο Ινιέστα
Μπαρτσελόνα

Ποια Κίνα; Αιώνια πιστός στην Μπαρτσελόνα ο Ινιέστα

Πέραση στη κινεζική ποδοσφαιρική αγορά έχει ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος έχει βαρεθεί ν' απαντάει αρνητικά, μιας και θέλει να κλείσει στην Μπαρτσελόνα τη καριέρα του.

16.12.2017 | 15:46

Ο Αντρές Ινιέστα είναι ένας παίκτης «σημαία» τόσο για τους Καταλανούς, όσο και για την Μπαρτσελόνα. Τα τελευταία χρόνια ο ρόλος του στην ομάδα της καρδιάς του μπορεί να μην είναι τόσο καθοριστικός, όπως κάποτε, όμως όταν αγωνίζεται είναι ξεκάθαρη η ποιότητά του.

Ο έμπειρος χαφ έχει ιδιαίτερη πέραση στην Κίνα. Γι’ αυτό το λόγο αρκετές ομάδες από το εν λόγω πρωτάθλημα του έχουν κάνει σημαντικές προτάσεις με πολλά μηδενικά, σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Ωστόσο, ο Ινιέστα δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Θέλει τα τελευταία του «ένσημα» να τα κολλήσει στην ομάδα με την οποία μεγάλωσε και έζησε σπουδαίες στιγμές και όχι κάπου στην Ασία, ακόμη και αν τα χρήματα είναι αστρονομικά και φέρνουν ζάλη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version