Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νίκη διά πυρός και σιδήρου για Νάπολι (vid)
Νάπολι

Νίκη διά πυρός και σιδήρου για Νάπολι (vid)

Η Νάπολι χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ για να επικρατήσει της Σαμπντόρια εντός έδρας με 3-2.

23.12.2017 | 18:02

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος η Νάπολι μόχθησε αλλά τελικά κέρδισε με 3-2 τη Σαμπντόρια στο “Σαν Πάολο”. Έτσι, οι “παρτενοπέι” εξασφάλισαν τη διατήρησή τους στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά τη λήξη και αυτής της αγωνιστικής.

H Σαμπντόρια αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ με απίστευτο απευθείας χτύπημα φάουλ του Ραμίρεζ.

Η Νάπολι συνήλθε γρήγορα και απάντησε χάρη στην πίεση της σε όλο το γήπεδο. Ειδικότερα, μετά από ένα κλέψιμο κοντά στην αντίπαλη περιοχή, ο Άλλαν πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ Καγιεχόν για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, επανέκτησαν το προβάδισμα στο 27ο λεπτό, με τον Κουαλιαρέλα να ευστοχεί από τη βούλα του πέναλτι.

Τα γκολ έπεφταν βροχή στο “Σαν Πάολο” και οι “παρτενοπέι” ισοφάρισαν εκ νέου 3 λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, μετά το κλέψιμο του Άλαν η μπάλα έφτασε στον Ινσίνιε και ο Ιταλός εξτρέμ με δύσκολο γυριστό έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα.

Οι Ναπολιτάνοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 39ο λεπτό, με τον Μέρτενς να γυρίζει στον Χάμσικ και τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό 3-2 προ κενής εστίας.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης κάρτας που αντίκρισε ο Ρουί στο 77ο λεπτό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version