Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Πόρτα” στην Άρσεναλ για Μπενάτια
Άρσεναλ

“Πόρτα” στην Άρσεναλ για Μπενάτια

Η Άρσεναλ προσέγγισε την Γιουβέντους για την απόκτηση του Μεχντί Μπενάτια αλλά οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ιταλίας απάντησαν αρνητικά.

27.12.2017 | 23:17

Με τον πρώτο γύρο να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί μπορούμε να πούμε ότι η Άρσεναλ πραγματοποιεί άλλη μια μέτρια χρονιά. Οι κακές εμφανίσεις των “κανονιέρηδων” οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει εντοπίσει το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας και ήδη έχει κάνει επαφές με κάποιους παίκτες ενόψει Ιανουαρίου.

Ένας από τους πρώτους στόχους του Αλσατού τεχνικού είναι ο Μεχντί Μπενάτια που κάνει πολύ καλά παιχνίδια με τη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Λονδρέζοι προσέγγισαν τη Γιουβέντους για να μάθουν τις προθέσεις της αναφορικά με τον Μαροκινό σέντερ μπακ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Άρσεναλ ήταν διατεθειμένη να προσφέρει περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ αλλά οι “μπιανκονέρι” απάντησαν αρνητικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version