Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα βρήκε σκούρα στην επιστροφή του Ντεμπελέ η Μπαρτσελόνα (vid)
Μπαρτσελόνα

Τα βρήκε σκούρα στην επιστροφή του Ντεμπελέ η Μπαρτσελόνα (vid)

Η Μπαρτσελόνα όπως και στο πρωτάθλημα έτσι και στο κύπελλο δυσκολεύτηκε πολύ ενάντια στην Θέλτα, με το τελικό 1-1 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

04.01.2018 | 21:51

Η Μπαρτσελόνα είχε δύσκολο έργο στο Μπαλαΐδος ενάντια στη Θέλτα και έγινε ακόμη δυσκολότερο διότι ο Βαλβέρδε έκανε πάρα πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Οι Καταλανοί παρότι προηγήθηκαν με τον Αρνάιθ, είδαν τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με γκολάρα του Σίστο. Το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης η επιστροφή του Ντεμπελέ στην αγωνιστική δράση, ο οποίος λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ.

Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, με την Μπάρτσα να παίρνει νωρίς κεφάλι στο σκορ, όταν ο Αντρέ Γκόμες έκανε όμορφη ενέργεια και γύρισε για τον Χοσέ Αρνάιθ, ο οποίος με όμορφο τελείωμα έκανε το 0-1 στο 15′. Η Θέλτα ανέβασε την απόδοσή της και τελικά ισοφάρισε σε μία περίεργη φάση, με τον Σίστο να ευνοείται από αυτή και να σκοράρει με δυνατό σουτ, νικώντας τον Σίλεσεν στην κλειστή του γωνία.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν, οι μεν φιλοξενούμενοι με τον “κεραυνό” του Μπουσκέτς που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι αλλά και με την ευκαιρία του Ντεμπελέ που απέκρουσε ο Άλβαρεθ, οι δε γηπεδούχοι είχαν μοναδική στιγμή όταν το πλασέ του Εμρέ Μορ πέρασε ελάχιστα έξω. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους, που δίνει το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα λόγω του εκτός έδρας γκολ, αλλά η Θέλτα έδειξε για δεύτερη φορά ότι μπορεί για τα καλά να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και έτσι τα πάντα θα κριθούν στον Καμπ Νόου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version