Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Την δάγκωσαν οι «δράκοι»
Πόρτο

Την δάγκωσαν οι «δράκοι»

Με τους Αμπουμπακάρ και Μπραχίμι να «λάμπουν» με την παρουσία τους, η Πόρτο πήρε σημαντική νίκη επί της Γκαμαράες για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

08.01.2018 | 00:10

Στο παιχνίδι του Πορτογαλικού πρωταθλήματος η Πόρτο αντιμετώπισε την Γκιμαράες και ήθελε μόνο την νίκη για να μπορέσει να μείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η Γκιμαράες βρίσκεται στην 8η θέση και με πιθανή νίκη θα μπορούσε να πάρει τους 3 σημαντικούς βαθμούς για να σκαρφαλώσει στην 7η θέση.

Στα του παιχνιδιού η Πόρτο ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον αγώνα όμως αυτή που κατάφερε να πετύχει πρώτη το γκολ ήταν η Γκιμαράες με τον Ραφίνια να πετυχαίνει το 0-1 στο 22ο λεπτό «παγώνοντας» το παιχνίδι. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου που έφερε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ (0-1) υπέρ της Γκιμαράες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πόρτο μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το σκορ και το κατάφερε σχετικά νωρίς. Μόλις στο 57′ ο Αμπουμπακάρ κατάφερε να κάνει την ισοφάριση σε 1-1, γκολ το οποίο έδωσε το έναυσμα και για το δεύτερο γκολ των «δράκων» με τον Μπραχίμι στο 62′. Το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει, οι γηπεδούχοι βλέποντας πως η Γκιμαράες είχε πετάξει «λευκή πετσέτα» κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα με τον Μαρεγκά στο 79′ και ίδιος παίκτης να τετραπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 83′ για το τελικό 4-2.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Πόρτο
Ετικέτες
Exit mobile version