Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρονάλντο σε Νεϊμάρ: “Πήγες στην Παρί και κατέστρεψες την καριέρα σου”
Παρί Σεν Ζερμέν

Ρονάλντο σε Νεϊμάρ: “Πήγες στην Παρί και κατέστρεψες την καριέρα σου”

Μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε ο Ρονάλντο από την επιλογή του Νεϊμάρ ν' αφήσει την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι, όπως επισήμανε και με δηλώσεις του.

13.01.2018 | 09:33

Πολλά ειπώθηκαν το περασμένο καλοκαίρι όταν ο Νεϊμάρ άφησε την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν, με αποτέλεσμα να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Όμως, αυτή η απόφαση του 25χρονου φορ μόνο ικανοποιημένο δεν άφησε τον συμπατριώτη του, Ρονάλντο. Το «φαινόμενο» με δηλώσεις του φρόντισε να τα «χώσει» στον Νεϊμάρ και υπογράμμισε πως η γαλλική ομάδα μόνο πίσω μπορεί να τον πάει.

«Αθλητικά αν το δει κανείς αυτή η απόφαση που πήρε τον πήγε πίσω. Είναι μία καταστροφή για εκείνον. Αυτό πιστεύω. Όμως, υπάρχουν προκλήσεις για εκείνον στη Γαλλία. Και εγώ στην δική μου εποχή είχα αφήσει την Μπαρτσελόνα για χάρη της Ίντερ. Αν και τότε το ιταλικό πρωτάθλημα ήταν πολύ απαιτητικό και δυνατό. Δεν είχε καμία σχέση με το σημερινό», τα λόγια του Ρονάλντο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version