Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Φεύγει μετά από 8 χρόνια ο Μασεράνο! (pic)
Μπαρτσελόνα

Επίσημο: Φεύγει μετά από 8 χρόνια ο Μασεράνο! (pic)

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι ο Χαβιέ Μασεράνο αποχωρεί από το σύλλογο μετά από 8 χρόνια παρουσίας. Ειδική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση από τους Καταλανούς.

23.01.2018 | 17:40

Τίτλοι τέλους στη σχέση Μπαρτσελόνα-Μασεράνο με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν επίσημα την αποχώρηση του Αργεντινού και να ετοιμάζουν ειδική εκδήλωση για εκείνον.

Την Πέμπτη θα τον αποχαιρετίσουν με έναν ξεχωριστό τρόπο, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Ο Μασεράνο θα έχει τη δυνατότητα να πει το δικό του αντίο και στον κόσμο της ομάδας, που θα συγκεντρωθεί στο Καμπ Νόου για το ματς Κυπέλλου με την Εσπανιόλ.

Ο Μασεράνο πρωτοπήγε στη Βαρκελώνη στις 30 Αυγούστου του 2010 και μετά από 7,5 χρόνια που φοράει την “Μπλαουγκράνα” φανέλα θα αποχωρήσει έχοντας κατακτήσει 18 τίτλους. Έχει αγωνιστεί σε 334 παιχνίδια, κάτω από τις οδηγίες των Γκουαρδιόλα, Βιλανόβα, Μαρτίνο, Ενρίκε και Βαλβέρδε.

Ο “Χεφεσίτο” είναι τέταρτος σχετικά με τις συμμετοχές των ξένων παικτών στην Μπαρτσελόνα. Κατάφερε να πετύχει ένα γκολ με πέναλτι στο παιχνίδι ενάντια στην Οσασούνα τη σεζόν 2016/17.

https://twitter.com/BBCMOTD/status/955823668189417472

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version