ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη

Η Γουέστ Μπρομ πήρε μεγάλη πρόκριση στο Άνφιλντ, η Ρεάλ φιλοδώρησε με 4 γκολ τη Βαλένθια και η Σαμπντόρια "άλωσε" τη Ρώμη.

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη

Ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμάτο εκπλήξεις και μπόλικο θέαμα.

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής είναι γεμάτη “ήρωες” με τον καθένα να έχει παίξει ξεχωριστό ρόλο στο επίτευγμα της ομάδας του.

Στη Γερμανία, η Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε με δύο γκολ στην… πλάτη από τη Χόφενχαϊμ, αλλά οι Βαυαροί απέδειξαν ακόμη μία φορά το μέταλλο ποιος είναι το αφεντικό στη Γερμανία και έκαναν ανατροπάρα κερδίζοντας με 5-2. Παράλληλα, η Ντόρτμουντ μπλέκει για τα καλά, αφού πάει από ισοπαλία σε ισοπαλία και αυτή τη φορά η Φράιμπουργκ την πλήγωσε (2-2).

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε η Γουέστ Μπρομ επικρατώντας με 3-2 μέσα στο Άνφιλντ και έτσι πέταξε εκτός συνέχειας του FA Cup τη Λίβερπουλ, παίρνοντας μία παλικαρίσια πρόκριση.

Στην Ισπανία, η Ρεάλ δεν αστειεύτηκε κόντρα στη Βαλένθια, την οποία κέρδισε 4-1 στο Μεστάγια, ενώ η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα ενάντια στην Αλαβές, αλλά τελικά κέρδισε 2-1. Στη Γαλλία, η Παρί συνεχίζει την πορεία προς τον τίτλο με τον Καβάνι να γράφει ιστορία και να γίνεται πρώτος σκόρερ των Παριζιάνων.

Πάμε όμως να συνθέσουμε την κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής με βάση τους πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου:

Προπονητής: Άλαν Παρντιου (Γουέστ Μπρομ)

Αποτέλεσμα εικόνας για alan pardew west brom

Η Γουέστ Μπρομ πέτυχε δίχως αμφιβολία τη νίκη της αγωνιστικής και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον τεχνικό της ομάδας. Το Fa Cup είναι η διοργάνωση των εκπλήξεων, κάτι που επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά στην Αγγλία. Ο Άλαν Πάρντιου έστησε πολύ καλά την ομάδα του μέσα στο Άνφιλντ, πέταξε εκτός συνέχειας τη Λίβερπουλ και πήρε μία σπουδαία πρόκριση, νικώντας με 3-2. Ακόμη και ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε και εκείνον, αλλά και την ομάδα της Γουέστ Μπρομ και αυτό λέει πολλά.

Τερματοφύλακας: Εμιλιάνο Βιβιάνο (Σαμπντόρια)

Αποτέλεσμα εικόνας για viviano sampdoria

Μεγάλο “διπλό” πήρε η Σαμπντόρια στο Ολίμπικο κόντρα στη Ρόμα. Με τον Βιβιάνο να είναι ο “φύλακας-άγγελος” για την ομάδα του. Ο 32χρονος γκολκίπερ κατέβασε ρολά και το σημαντικότερο ήταν ότι απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι του Φλορέντσι σε ένα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο.

Αριστερό μπακ: Μαρσέλο (Ρεάλ)

Αποτέλεσμα εικόνας για marcelo real

Πολλά έχει ακούσει φέτος ο Μαρσέλο για την απόδοσή του, αλλά κόντρα στη Βαλένθια έκλεισε πολλά στόματα. Σε ένα σημείο που οι “Νυχτερίδες” πίεζαν ασφυκτικά για την ισοφάριση, εκείνος έκανε πανέμορφη ενέργεια και σκόραρε για να καθαρίσει για τη Ρεάλ την υπόθεση νίκη. Παράλληλα, είχε 85% ευστοχία στις μεταβιβάσεις και 2 επιτυχημένα τάκλιν.

Κεντρικός αμυντικός: Γιάγκος Βούκοβιτς (Βερόνα)

Αποτέλεσμα εικόνας για vukovic verona

Έφυγε πριν από λίγο καιρό από τον Ολυμπιακό και παραχωρήθηκε δανεικός στη Βερόνα. Ο Βούκοβιτς δεν άργησε να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή εμφάνιση. Η Βερόνα πέτυχε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο και μάλιστα εκτός έδρας (4-1 τη Φιορεντίνα). Ο 29χρονος αμυντικός άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και είχε 78% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις.

Κεντρικός αμυντικός: Ζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν)

Αποτέλεσμα εικόνας για boateng

Η Μπάγερν φάνηκε να τα βρίσκει σκούρα κόντρα στη Χόφενχαϊμ, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2 γκολ διαφορά. Ο Λεβαντόφσκι μείωσε και ο Μπόατενγκ ισοφάρισε, για να ακολουθήσουν ακόμη 3 γκολ και να πάρει η Μπάγερν μία εμφατική νίκη με 5-2. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός πέρα από το γκολ, είχε και 1 επιτυχημένο τάκλιν και 86% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις.

Δεξί μπακ: Άλεξ Φεράρι (Βερόνα)

Η ομάδα του πήρε μία σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία και εκείνος σημείωσε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ σφραγίζοντας τη νίκη της Βερόνα ενάντια στην Φιορεντίνα. Παράλληλα, είχε 1 επιτυχημένο τάκλιν και ένα κερδισμένο φάουλ. Εξαιρετική εμφάνιση από τον 23χρονο άσο.

Μεσαία γραμμή

Σάμι Κεντίρα (Γιουβέντους)

Αποτέλεσμα εικόνας για khedira

Απρόσμενα δύσκολη αποστολή είχε η “Βεκια Σινιόρα” ενάντια στην Κιέβο και τελικά τα κατάφερε με τον Κεντίρα να ανοίγει το σκορ και ουσιαστικά να καθαρίζει για τη Γιουβέντους. Παράλληλα, ο Γερμανός μέσος είχε 90% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις και 1 πάσα κλειδί.

Βαλόν Μπεχράμι (Ουντινέζε)

Αποτέλεσμα εικόνας για behrami udinese

Πολύ μεστή εμφάνιση από τον 32χρονο μέσο, σε ένα ματς που η Ουντινέζε δυσκολεύτηκε και δεν βρήκε λύσεις. Εκεί εμφανίστηκε ο Μπεχράμι και σκόραρε δίνοντας τη νίκη-τρίποντο στην ομάδα του. Παράλληλα, είχε 2 επιτυχημένα τάκλιν, ένα κερδισμένο φάουλ και 77% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις.

Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα)

Αποτέλεσμα εικόνας για iniesta

Ποιος θα περίμενε η Αλαβές να δυσκολέψει τόσο πολύ την Μπαρτσελόνα; Οι Καταλανοί φλέρταραν με τη γκέλα, αλλά ο Ινιέστα ως σπουδαίος αρχηγός που είναι, έκανε μεγάλη εμφάνιση και με καταπληκτική ενέργεια έδωσε την ασίστ στον Σουάρεζ για το 1-1. Παράλληλα, είχε 2 επιτυχημένα τάκλιν, 87% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, 1 πάσα κλειδί και 1 κερδισμένο φάουλ.

Επίθεση

Τζέι Ροντρίγκεζ (Γουέστ Μπρομ)

Αποτέλεσμα εικόνας για rodriguez west brom

Ο δήμιος της Λίβερπουλ δεν θα μπορούσε να μην έχει θέση στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής. Πέτυχε 2 γκολ και οδήγησε τη Γούεστ Μπρομ στη σπουδαιότερη νίκη του Σαββατοκύριακου, αφού έδωσε μία μεγάλη πρόκριση στην ομάδα του μέσα στο Άνφιλντ.

Ίβι Λόπεθ (Λεβάντε)

Αποτέλεσμα εικόνας για Ivi levante

Η Λεβάντε δίνει μεγάλη μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό, το ίδιο και η Λα Κορούνια. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες, με την Ντεπορτίβο να παίρνει αέρα δύο τερμάτων, κάπου εκεί όμως εμφανίστηκε ο Ίβι. Ο επιθετικός της Λεβάντε με προσωπικό σόου πέτυχε δύο γκολ και διαμόρφωσε το 2-2, δίνοντας ένα πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό στην ομάδα του.

Νιλς Πέτερσεν (Φράιμπουργκ)

Αποτέλεσμα εικόνας για petersen freiburg

Συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και πέτυχε 2 γκολ κόντρα στην Ντόρτμουντ εκτός έδρας. Ο Νιλς Πέτερσεν ήταν καθοριστικός και ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ισοπαλία της Φράιμπουργκ κόντρα στους Βεστφαλούς.

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ