Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λουκάκου, Σάντσεζ και όλα καλά (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λουκάκου, Σάντσεζ και όλα καλά (vid)

Ο Λουκάκου σκόραρε, ο Σάντσεζ πέτυχε το πρώτο του γκολ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαμψε την αντίσταση της Χάντερσφιλντ (2-0), επιστρέφοντας στις νίκες.

03.02.2018 | 18:53

Για 55 λεπτά τα βρήκε σκούρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Χάντερσφιλντ, αλλά ο Λουκάκου και ο Σάντσεζ που πέτυχε το πρώτο του γκολ ως “Κόκκινος Διάβολος” έγραψαν το τελικό 2-0.

Απόλυτη κυριαρχία από τους γηπεδούχους, πίεση και η κατοχή να φτάνει 80%, ωστόσο το γκολ δεν μπορούσε να έρθει στο πρώτο ημίχρονο. Η Χάντερσφιλντ όπως αναμενόταν είχε οχυρωθεί πολύ καλά στην άμυνά της και προσπαθούσε να απειλήσει στην αντεπίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Λουκάκου λύτρωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά από σέντρα του Μάτα, ο θηριώδης σέντερ φορ έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ στο 55′. Το 2-0 έκανε ο Αλέξις Σάντεσζ, o Χιλιανός δεν μπόρεσε αρχικά να σκοράρει από την άσπρη βούλα, αλλά με δεύτερη προσπάθεια πέτυχε το πρώτο του γκολ με την καινούργια του ομάδα. Η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Τότεναμ και βρίσκεται στο +6 από Λίβερπουλ και Τσέλσι, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο.

Το 1-0:

https://www.youtube.com/watch?v=Am6UV2VcQF8

Το 2-0:

https://www.youtube.com/watch?v=oPIEmO11LaQ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version