Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν θέλει κόπο θέλει Ντεολοφέου
Αγγλία

Δεν θέλει κόπο θέλει Ντεολοφέου

Ο Ισπανός επιθετικός της Γουάτφορντ έκανε τα πάντα στην εμφατική νίκη επί της Τσέλσι με 4-1 και στο τέλος χειροκροτήθηκε ακόμα και από τους οπαδούς των αντιπάλων

05.02.2018 | 23:58

Παιχνίδι για γερά νεύρα αυτό μεταξύ της Τσέλσι και της Γουάτφορντ , με τον Κόντε να βλέπει για άλλη μία φορά να «στραβώνει» το παιχνίδι του στο πρωτάθλημα. Από τη μία η Τσέλσι που παλεύει με όλες τις δυνάμεις της να μπει στη τετράδα και από την άλλη η Γουάτφορντ που θέλει να «κλειδώσει» την πρώτη δεκάδα.

Στο πρώτο μέρος η Τσέλσι είχε αρχικά την κατοχή αλλά ένα τραγικό λάθος του Μπακαγιόκο, του στοίχισε την κόκκινη κάρτα και την αποβολή. Αποβολή την οποία εκμεταλλεύτηκε η Γουάτφορντ πιέζοντας για το γκολ, το οποίο και πέτυχε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντίνι, κάνοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι συνήλθε και παρόλο που έπαιζε με 10 παίκτες κατάφερε μετά από πολύ κόπο να ισοφαρίσει με ένα πολύ ωραίο σουτ του Αζάρ στο 82′ αλλά η Γουάτφορντ δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Με μια σόλο εμφάνιση του αμυντικού της Ντάριλ Γιάνματ κατάφερε να κάνει το 2-1 και  λίγα λεπτά αργότερα κάνοντας το 3-1 ο Ντεολοφέου.

Το τελικό 4-1 έκανε στο 91′ ο Ρομπέρτο Περέιρα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα της Γουάτφορντ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version