Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ντύθηκε” Φαλκάο ο Γιόβετιτς
Μονακό

“Ντύθηκε” Φαλκάο ο Γιόβετιτς

Με δύο γκολ του Στέφαν Γιόβετιτς η Μονακό είχε εύκολο βράδυ στην έδρα της Ανζέ με τους πρωταθλητές Γαλλίας να παίρνουν τη νίκη με σκορ 4-0.

10.02.2018 | 23:11

Τι και αν έλειπε ο μόνιμος σκόρερ της; Ο Στέφαν Γιόβετιτς ήταν εκεί, προκειμένου να αναπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Ραδαμέλ Φαλκάο και τα πήγε περίφημα στο ρόλο που είχε ο έμπειρος στράικερ.

Ο πρώην παίκτης της Φιορεντίνα και της Ίντερ “ντύθηκε” σαν τον Κολομβιανό και με τα δύο γκολ που σημείωσε βοήθησε σημαντικά τους Μονεγάσκους για να περάσουν ένα εύκολο βράδυ στην έδρα της Ανζέ με τους πρωταθλητές Γαλλίας να επικρατούν με σκορ 4-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Η αρχή για τους φιλοξενούμενους ήταν πολύ καλή. Ευτύχησαν να προηγηθούν με το αυτογκόλ του Μπουτέλ στο 10′. Ο Γιόβετιτς στο 30′ έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στη Μονακό με τον ίδιο παίκτη στο 65′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στην ουσία να “καθαρίζει” σε εκείνο το σημείο το ματς.

Το… κερασάκι στην τούρτα της Μονακό έβαλε ο Ράτζι στο 71′ με τη Μονακό να φτάνει στο 4-0 και να είναι πλέον μόνη δεύτερη με 53 βαθμούς, έναντι 52 της Μαρσέιγ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version