Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Σβηστό” τρίποντο για την Ατλέτικο
Ατλέτικο Μαδρίτης

“Σβηστό” τρίποντο για την Ατλέτικο

H Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε μια εύκολη νίκη κόντρα στη Θέλτα με 3-0 και παραμένει στη δεύτερη θέση με αέρα επτά βαθών από τη Ρεάλ.

11.03.2018 | 19:16

Από τη στιγμή που είδε τις λίγες ελπίδες της για τίτλο να εξανεμίζονται, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ως στόχο να παραμείνει στη δεύτερη θέση.

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λοκομοτίβ, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν επέλεξε να κάνει αλλαγές και κατέβασε τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του κόντρα στη Θέλτα.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στους “ροχιμπλάνκος” για 44 λεπτά, αλλά τότε μίλησε ο…δαιμονισμένος Γκριεζμάν που άνοιξε το σκορ.

Η Ατλέτικο είναι ομάδα που δύσκολα χάνει τέτοια παιχνίδια, πόσο μάλλον όταν έχει προηγηθεί στο σκορ. Στο 56ο λεπτό ο Βιτόλο έδωσε αέρα δυο τερμάτων στους Μαδριλένους και το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Χοακίν Κορέα πρόσθεσε το όνομα του στον πίνακα τον σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Σιμεόνε κράτησε τη διαφορά από τη τρίτη Ρεάλ στους επτά βαθμούς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version