Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στάση… ΣΠΑΛ για την Γιουβέντους!
Ιταλία

Στάση… ΣΠΑΛ για την Γιουβέντους!

Ισόπαλη, χωρίς γκολ, αναδείχθηκε η Γιουβέντους με την ΣΠΑΛ, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

17.03.2018 | 23:44

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού μπορεί η ομάδα του Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι να είχε τον πρώτο λόγο, την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να δημιουργήσει την πολύ μεγάλη ευκαιρία για την εστία του Μέρετ. Την ίδια ώρα η Σπαλ ακολούθησε άκρως αμυντική τακτική, “οχυρώθηκε” πίσω και έψαξε τις αντεπιθέσεις όποτε τις δόθηκε η ευκαιρία.

Το δεύτερο μέρος κινήθηκε, και αυτό με την σειρά του, στο ίδιο μοτίβο. Οι πρωταθλητές Ιταλίας είχαν τον πρώτο λόγο στο χορτάρι, ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την συντριπτική υπεροχή τους σε ευκαιρίες καθώς έπεσαν πάνω στην καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ. Η μεν ομάδα του Μαξ Αλέγκρι έχασε μεγάλη ευκαιρία να αποσπαστεί 7 βαθμούς από την Νάπολι (με 1 παιχνίδι περισσότερο), ενώ η δε ΣΠΑΛ πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην μάχη που δίνει για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version